Til Island med Fujifilm Danmark dag 3


Island med Fujifilm.

Op tidligt og klar ved bilerne efter et godt måltid morgenmad. I dag skal vi opleve endnu mere af dette fantastiske land.

Der indtages et godt måltid mad, og vi får hurtigt pakket bilerne, så vi kan komme afsted. Det er helt utroligt som man får energi på dette sted, vi har tæsket rundt og fotograferet fra morgen til sen aften, for ikke at gå glip af det mindste, men stadigvæk hungrer vi efter mere.


Thingvellir National Park

Thingvellir National Park her kulminerer det hele sammen af indtryk, der er klippe formationer, ind søer med det klareste vand, gejsere, vandfald og varme kilder.

Bruarfoss Waterfall

Bruarfoss Waterfall her løber det smukkeste vandfald, med blåt vand. Det virker som en helt symfoni af mange vandfald, som løber sammen til et dirregeret mesterstykke. WOW

Faxi

Faxi findes ca. 12 kilometer fra Geysir Det er et vandfald hvor den omkringliggende natur er helt flad, der er langt til de nærmeste klipper.

Gullfoss

Gullfoss Dette sted er enormt, der løber godt 100 kubikmeter vand igennem i sekundet. det er som et etage vandfald, som tidligere har været lagt op til en elektricitets kilde, der skulle udnyttes som et kraftværk. Dog er det nu fredet og planerne droppet.

Det er et smukt malerisk sted, og der går ikke længe før kameraet er klar.

Using Format