Til Island med Fujifilm Danmark dag 2

Island med Fuji X dag 2

Det er tidlig morgen, jeg kigger ud af vinduet fra hotel værelset. Jeg ved hvad der venter forud, derfor er det ikke svært at komme op gøre sig klar.

Ned til morgenbordet, og mødes med de andre. Alle er begejstret og kan næsten ikke vente.

Afsted til Black Sand Beach

Vi triller afsted i bilerne fra Litli Geysir Hotel. Vi er nu på vej til første stop, som er Black sand beach. Denne smukke helt sorte strand, vidner om tilblivelsen gennem vulkan udbrud. Det er helt imponerende flot, som kontrasterne mødes.

Her kan skabes smukke fotografier lige til vægen.

Vi gør en del stop undervejs, da landskabet indbyder til fotografi hele tiden.

Fly styrt DC-3

På strande ligger dette levn og troner, med mindet om hvad der engang skete. For 43 år siden styrtede denne US Navy transport Douglas Super DC-3 ned på denne sorte og øde strand på Island. Stedet hedder Sólheimasandur strand det var lørdag den 24 november 1973. Flyet er meget medtaget af vejr og vind gennem de mange år på stranden.

Et møde med fortiden, kan tolkes på mange måde gennem et fotografi. Buddet her er at fremkalde dramatik.

skógafoss waterfall endnu et smukt vandfald kommer til syne, det er virkelig svært ikke at finde gode motiver på dette sted, samt Seljalandsfoss Waterfall dette smukke sted får en til at tabe pusten fuldstændigt. Så storslået natur hvor 2 højder i landskabet danner rammen om dette smukke vandfald.Hjem til hotellet igen

Efter en lang dag, med masser af indtryk skal vi hjem og slappe af på hotellet.

Jeg glæder mig allerede til i morgen, hvor nye oplevelser venter.

Using Format