Erhvervsfotograf med base i Aalborg og med mere end 14 års erfaring indenfor fotografering til erhverv i form af portræt, bolig og produkt, samt videoproduktion med alt fra interview til reklamefilm.

Som konsulent tilpasses løsninger, hele vejen fra kursus, valg og køb af udstyr, samt opsætning så alt virker og er klar til at bruge.

Portrætfoto

Når du skal bruge et kraftfuld portræt, så er zenfoto dit sikre valg.

Jeg er fotograf i Aalborg, men kommer i hele landet.

Portrætfotografering spænder bredt.

Det kan være lige fra Erhvervsportrættet til portræt i miljø eller reklameportræt. Uanset hvilken type du søger, gør jeg meget ud af først at afdække dit behov og finde frem til kernen i det budskab du ønsker portrættet skal give.


Videoproduktion

Når din virksomhed skal nå nye højder i markedsførring, så kan video være det naturlige valg, da omfanget af publikum vokser betydeligt på eks. de sociale medier.

Jeg laver video for virksomheden, med afdækning af kerneværdi.

Dette sker gennem tæt samarbejde og opbygning af storyboard, inden optagelser, så i er sikret alle aspekter er vendt, inden produktion.

Salg af fotoudstyr

Har du brug for nyt kamera, stativ, objektiv eller andet fotoudstyr. Så kan du finde det i shoppen hos Zenfoto.

Udover at være B2B forhandler, med komplette løsninger, så kan du også som privat købe kamera, samt udstyr her, hvadenten det er til foto eller video.

Yderligere vil du kunne få, den fornødne rådgivning i dit valg inden du køber.


Kurser og konsulent

Workshops og kurser i fotografering afholder jeg typisk for andre fotografer, der ønsker at udvikle deres fotografi, samt at få styr på lys og det at arbejde med personen foran kameraet.

Konsulentopgaver er enten kurser i fotografi eller video for virksomheder med deres egne inn-house fotografer.

Det er ofte også komplette løsninger med opsætning af udstyr hos kunde, så opgaverne kan løses på stedet af kunden selv.

Zenfoto er Fujifilm ambassadør.

Jeg har brugt Fujifilm i en del år, så derfor er samarbejdet, en naturlig del af min hverdag.

Jeg afholder workshops og kurser i brugen af Fujifilm kamera. Du er derfor sikret en dybdegående rådgivning i denne kameratype, som jeg også er forhandler af.

Zenfoto er Businesspartner

Mit kontor og studie, ligger hos Novagraf i Aalborg, hvor jeg er businesspartner.

Jeg løser inn-house opgaver for Novagraf som er et reklamebureau med markedføring i alt fra digital til trykte løsninger.

Using Format