New York

Guidet tur med workshop i New York

Kunne du tænke dig at opleve New York " byen der aldrig sover"

Er du klar på at blive udfordret?

Jeg viser alle de kendte fotospots, men du kommer også med til de steder som ikke alle ser.

Mulighederne er mange i denne by, jeg garanterer at din fotografiske sult får noget for pengene!

Du bliver stillet opgaver, som skal løses i de 3 dage. Disse opgaver skal ende ud med et essay som afleveres sidste dag. Du får feedback på din aflevering og mulighed for at udstille dine fotografier i Danmark efter turen.

3 dages guidet tur i New York

Gennem tiden har jeg guidet en del rundt i New York, så jeg kender alt fra de små kroge til de kendte fotospots.

En foto-tur til New York er en tur der bliver ved med at give billeder, samt udvikling af en selv, som fotograf. Man møder på denne tur alt fra Streetfotografi, langtidseksponering, samt cityscape og skyline fra toppen af skyskraberne, for dem der har lyst og ikke lider af højdeskræk.-)

Langtidseksponeringer af blandt andet Brooklyn Bridge, Skyline fotografering om aftenen af de himmelhøje skyskrabere, besøg i B&H Photo store, Streetfotografering i centrum af New York.

Langtidseksponering

På turen har vi mulighed for, at få nogle fantastiske billeder af ikoniske broer hvor vi langtidseksponere, her er det et must med stativ og ND filtre.
Er du ny eller rusten i langtidseksponering, så bare rolig! jeg gennemgår setup og indstillinger inden, for dem der skulle have lyst til at lære denne måde at fotografere på. 

Cityscape fotografering om aftenen
Du kan vælge at blive i området med broer og cityscape view, til om aftenen hvor lysene tændes. Der skal der sadles om på måden at fotografere så du kan få skabt nogle fantastiske skyline billeder. Igen her vil jeg give info og læring inden, for dem der måtte have lyst.

Streetfotografering
Streetfotografering i New York, her er motiverne og rammerne på plads til at skabe nogle vilde streetfotografier. Jeg fører os hen til nogle af de legendariske steder, der er foreviget på fotografi gennem historien. Her er resten op til dig som fotograf, for at få dine motiver skabt.
For dem der har lyst, gennemgår jeg regler og etik for fotografering på gaden i New York, inden vi lander midt i zonen. 


Program for turen

Det endelige program for turen tilgår.

Dog skal du sætte tid af fra 10.00 - 18.00 alle 3 dage, da det er et meget tæt program. om du vil tage et par dage ekstra før eller efter programmet er helt op til dig. Der er rigeligt at opleve. og efter guidet tur, er du klar til at udforske endu mere.

Vi mødes hver dag kl. 10.00 ved Port- Authority Station på hjørnet af W42 N st og 8th Ave. Her starter dagen med en brief om turen og dagens opgave. Ved dagens afslutning gives der feedback på billeder fra opgaven.

Dette er selvfølgelig fordi du skal have mest muligt ud af turen. Så vær klar på at spænde skoene og komme godt rundt i New York.

Hvad siger de andre

"Hej RickyTak for en super fed tur til NY. Virkelig godt planlagt med mange fede foto muligheder. Meget lærerigt for en amatør som mig at gå rundt med dig og nogle af de andre profesionelle. Fedt at I gider at lære fra jer på den måde. Har virkelig fået noge gode fotos med hjem, som ikke var muligt uden din og de andres inspiration og erfaring. Jeg vil meget gerne med en anden gang"

Søren Thrane

"Jeg var med Ricky i New York i marts måned 2018. Det var en helt igennem fantastisk tur, Ricky er en dygtig guide, vi brugte offentlige transport midler, for som Ricky sagde, så oplever vi meget mere af byen, og det havde han ret i. Jeg fik en masse fede billeder med hjem. Hvis jeg skulle give stjerner for den tur, så blev det 5 ud af 5. Jeg kan kun anbefale at rejse med Ricky"

Susie Korreborg

 "Selv den mest erfarne fotograf får spændende udfordringer, afpasset efter ens personlige niveau. Ricky prikker til ens ambitioner og er med til at hæve barren, så man kommer hjem med en rig last af billeder"

Peter Høvring

Hotel & Fly

Hotel og fly skal du selv booke.

Der er mange penge at spare jo tidligere man booker både hotel og fly.

Hvad koster det

Prisen for denne 3 dages guidet tur rundt i New York, er på 1300,- pr. dag.

I alt 3900,-

Early bird bestil inden 20/2-2020 og spar 400,-

Hvornår er det

Denne tur ligger i start september, hvor der stadig er lunt.

Dato 09-10-11 september

ESTA

Du skal selv indhente din ESTA som sikrer dig adgang til USA.

Ansøg ESTA her: https://www.esta.dk/

Gå direkte til bestilling her: Gå til bestilling

Spørgsmål?

Send en besked

Using Format